Maatwerk en groepen

Wil je een vaartocht maken met een eigen groep in de Voordelta, de Oosterschelde of de Biesbosch? Delta Safari heeft contacten met verschillende booteigenaren in het gebied. Zoek je een boot voor 10 personen, of juist voor twee schoolklassen? Met of zonder gids van Delta Safari? Er zijn verschillende mogelijkheden.

Voor vogelwerkgroepen en andere natuurclubs die een leuke bestemming zoeken voor een dagexcursie of zelfs een weekendje weg, zijn er ook meerdere mogelijkheden. Onze zeevogeltochten in het najaar worden inmiddels regelmatig gebruikt door vogelwerkgroepen om op mee te varen. Met een kleine groep kan je aansluiten op een geplande tocht. Als de groep richting de 40 deelnemers gaat lopen, wordt het zelfs interessant om een eigen datum te plannen.
Ook onze weekendtrip naar de broedende papegaaiduikers op de Farne eilanden kunnen we voor groepen organiseren. Vanaf ongeveer 20 deelnemers kunnen we een interessant programma voor u samenstellen.
Wilt u nog verder weg, of langer, neem dan contact op voor de mogelijkheden. Zo organiseren we in 2018 bijvoorbeeld een natuurreis naar de zeevogelkusten in Noord Engeland en de Schotse Hebriden voor een Vogelwerkgroep in Noord Holland. Heeft u idee├źn of wensen laat het ons weten!
Vraag meer informatie of een prijsopgave aan via ons mailadres: info@deltasafari.nl