Consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt.

STO-Reisgarantie

Ook als kleine reisorganisatie zijn we wettelijk verplicht om de deelnemers aan onze groepsreizen financiële zekerheid te bieden. Delta Safari biedt de deelnemers aan onze reizen sinds begin 2014 daarom financiële zekerheid via de STO-reisgarantieregeling. Iedereen die zich inschrijft voor een groepsreis ontvangt bij de factuur voor de aanbetaling meer informatie over de regeling.
De STO-bijdrage kost € 12,- per boeking.
Meer informatie over de STO-reisgarantie: http://www.sto-reisgarantie.nl
Hieronder volgt een uitleg van de STO-regeling. Let op; deze regeling geldt alleen voor onze groepsreizen. Dus niet voor excursies, dagtochten en zeevogeltochten.

Garantie geregeld | Hoe werkt de STO-reisgarantie?

Om te voldoen aan de wettelijk verplichte garantiestelling maakt Delta Safari gebruik van de STO-reisgarantie op al haar pakketreizen. Om dit te kunnen realiseren maakt de STO gebruik van een derdengeldenregeling.

Als reiziger betaalt u de reissom niet aan Delta Safari maar betaalt u deze aan de Stichting Derdengelden Certo Escrow. Certo Escrow is een door de Nederlandsche Bank vrijgestelde betaaldienstverlener en beheert deze stichting. Certo Escrow houdt de door u betaalde reissom op haar rekening totdat;

Mogelijkheid 1: Wanneer Delta Safari voor het einde van uw reis niet in surseance van betaling komt of failliet gaat, maakt Certo Escrow uw geld 1 dag na afloop van uw reis over aan Delta Safari.

Mogelijkheid 2: Mocht Delta Safari voor het einde van uw reis wel in surseance van betaling komen of failliet gaan, dan maakt Certo Escrow uw geld over aan Stichting Take Over (STO). De STO zal in geval van faillissement van Delta Safari ervoor zorgen dat u uw geld terug krijgt, uw reis kunt vervolgen of naar huis kunt reizen. Indien u nog niet op reis bent ontvangt u de betaalde reissom terug. Wanneer u reeds onderweg bent zal de STO ervoor zorgen dat u ofwel het rechtmatige deel van uw reissom terug krijgt, dat u uw reis af kan maken of dat u naar huis kunt terug keren.

Uw boeking en procedure | Hoe werkt het betalen?

Nadat u van Delta Safari een boekingsbevestiging (mail) en factuur hebt ontvangen, ontvangt u van Certo Escrow per e-mail een uitnodiging met een gebruikersnaam en een wachtwoord. U wordt gevraagd in te loggen op het beveiligde gedeelte van de website van Certo Escrow.

Na inloggen kunt u direct overgaan tot betaling. Afhankelijk van het tijdstip van boeking krijgt u een verzoek tot betaling van de aanbetaling, plus later een verzoek tot betaling van het restant van de reissom. Als u kort voor vertrek boekt krijgt u het verzoek tot betaling van de hele reissom in één keer. U krijgt de keuze om te betalen met iDEAL of een overboeking. Wanneer u kiest voor iDEAL zult u in de voor uw bekende betaalomgeving van uw bank komen, een volledig veilige manier om te betalen. Wanneer u kiest voor ‘overboeking’ dan zult u van Certo Escrow een email ontvangen met daarin de gegevens om de overboeking uit te voeren. Met deze gegevens kunt u naar internetbankieren gaan om de overboeking uit te voeren.

Voor alle boekingen geldt dat de volledige reissom voor vertrek betaald dient te zijn aan de Stichting Derdengelden Certo Escrow.

Ter aanvulling:

• Het e-mailadres waarnaar de uitnodiging tot betaling wordt verstuurd is hetzelfde als waarop u deze mail van ons ontvangt.

• Het volledige bedrag dient voor vertrek op de rekening te staan van Certo Escrow. Indien hieraan niet is voldaan, behoudt Delta Safari zich het recht voor om de geboekte reis te annuleren, waarbij de annuleringsbepalingen worden toegepast.

• De reissom wordt pas op de rekening van Delta Safari gestort 1 dag na terugkeer van de geboekte reis.

• Controleert u de gegevens goed als u bent ingelogd bij Certo-Escrow, met name de datum van het einde van de reis is van belang.

Belangrijke opmerkingen

• Eventuele klachten of claims over uw reis, staan los van deze betaalmethode.

• De annuleringsvoorwaarden zijn bij deze manier van betalen gewoon van toepassing.

Deze manier van betalen zal iets meer van uw tijd en aandacht eisen. Wij vragen hiervoor begrip. Als kleine reisorganisatie willen wij graag financiële zekerheid kunnen bieden. Op deze manier kan dat.

Overige voorwaarden (annulering e.d.) staan vermeld op de pagina ‘algemene voorwaarden’ op onze website.