foto: Delta Safari

Bever excursie (2 personen)

Extra bevertochten! De afgelopen weken hebben we een aantal succesvolle tochten gemaakt in de Brabantse Biesbosch waarbij we volop bevers tegen kwamen. Zoveel zelfs dat we het aandurven om op deze excursie een bever garantie te geven. Dus als we geen bever tegen komen, mag je het gratis nog een keer proberen.

We varen met een Canadese kano met een fluistermotor en een gids die de plekjes weet waar de bevers meestal zitten. In de kano is ruimte voor twee volwassenen, of twee volwassenen met een kind. We vertrekken om 19:00 uur vanuit onze locatie in de Noordwaard en maken een tocht tot na zonsondergang. In juni gaat de zon rond 22:00 uur onder, dus reken er op dat we tussen 22:00 en 22:30 uur terug zijn bij het startpunt. Een beetje afhankelijk van wat we onderweg tegenkomen.

De kosten zijn € 65,- per persoon (bij twee personen). Twee personen met een kind (tot 12 jaar) betalen in totaal € 150,-. Wil je de excursie alleen boeken, dan kan je de kano delen met een andere deelnemer of de kano exclusief voor jezelf boeken. In dat laatste geval betaal je € 110,-. De tochten zijn niet goedkoop, maar daarvoor heb je wel een privé gids en bevergarantie!

Data die nog beschikbaar zijn;

donderdag 24 juni – geboekt

vrijdag 25 juni

zaterdag 26 juni – geboekt

zondag 27 juni – geboekt

donderdag 1 juli

zaterdag 3 juli – verschoven door onweer

zondag 4 juli – verschoven door onweer

maandag 5 juli – geboekt

Nieuwe data in overleg

Afhankelijk van het succes van de waarnemingen bekijken we of er in juli nog nieuwe data bijkomen. Vanaf 9 juli organiseren we ook meerdaagse kanotochten in de Biesbosch (zie bij meerdaagse tochten op deze website).