Weekend Texel (VWG ’t Gooi)

Voor de Vogelwerkgroep het Gooi en Omstreken is er van vrijdag 30 september tot en met zondag 2 oktober een najaarsweekend op Texel georganiseerd. 

We gaan dit jaar weer naar Texel. Vrijdagochtend nemen we de boot van 09:30 uur naar Texel en zondag gaan we weer terug rond 16:00 uur. De accommodatie is nieuw voor de Vogelwerkgroep; de Stayokay midden op het eiland. Er kunnen 36 leden mee. We hebben 17 twee-persoonskamers kunnen reserveren en twee éénpersoonskamers (de éénpersoonskamers zijn inmiddels vergeven).

Tijdens de excursies zullen we ons in drie groepen verdelen. We verplaatsen ons met de auto en gaan op diverse plekken op het eiland wandelen en turen naar vogels. Bereid je voor op wolken met steltlopers en meeuwen in alle kalenderjaren. De trektijd kan op Texel altijd voor leuke verrassingen zorgen.

We willen carpoolen. Je kan daarom op het aanmeldformulier aangeven of je zelf wil rijden en hoeveel mensen je kan meenemen. Of juist dat je graag met iemand mee wil rijden. De kosten van de veerboot en het parkeren worden onderling geregeld per auto.

Meer informatie over de veerboot naar Texel kan je hier vinden.

Meer informatie over parkeren op Texel kan je hier vinden. Het advies is om vooraf een weekkaart te kopen à € 20,-, dan hoef je het hele weekend nergens meer over na te denken. Mocht ja vaker op Texel komen, dan kan je er zelfs over denken om direct een jaarkaart van €30,- aan te schaffen.

Kosten en reserveren

De kosten voor het weekend zijn € 179,- p.p. voor verblijf in een gedeelde twee-persoons-kamer. De kosten voor verblijf in een één-persoons-kamer zijn € 245,-. Mensen die alleen boeken voor een gedeelde twee-persoons-kamer worden door de Vogelwerkgroep ingedeeld. Je kan natuurlijk wel een voorkeur aangeven. Ontbijt, diner en een lunchpakket zijn inbegrepen in deze prijs.

Leden van VWG ’t Gooi en Omstreken kunnen reserveren door het informatie-blok rechts bovenaan deze pagina in te vullen. Daarna ontvang je van Delta Safari een boekingsformulier en kan je je inschrijven. De boekingen lopen via Delta Safari omdat wij de praktische organisatie hebben overgenomen van de Vogelwerkgroep.

Omdat Delta Safari op dit moment (juni) veel op pad is, kan het antwoord soms wat langer duren. Maar de aanmeldingen worden op volgorde van binnenkost behandeld.

Deze boeking valt daarmee ook onder de garantieregeling VZR Garant. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van VZR Garant. Delta Safari beschikt hiermee over de wettelijk verplichte bescherming om u terug te betalen in geval van financieel onvermogen. Meer informatie over VZR Garant vindt u op www.vzr-garant.nl.