Winter kanotocht Biesbosch

Stel je voor; het heeft licht gevroren en het is windstil. Of er ligt een laagje sneeuw, met een heerlijk winters zonnetje. Wat zal het dan mooi zijn in de Noordwaard en de Biesbosch. Het is alleen jammer dat we deze omstandigheden met de Nederlandse winters niet vooruit kunnen plannen. Zou je dit toch eens willen meemaken? Meldt je dan vrijblijvend aan voor onze wintertocht per kano. Hoe het werkt lees je hieronder.

Je kan je vrijblijvend aanmelden voor de winterse kanotocht. We zetten je dan op het lijstje met geïnteresseerden. Op het moment dat uit de weersvoorspellingen blijkt dat er een mooie dag aankomt, ontvang je van ons een uitnodiging per mail. De eerste tien mensen die zich daarna aanmelden kunnen mee. Als er een tweede dag volgt kunnen de volgende tien mee. Enzovoort.

De vertrektijd zullen we afhankelijk van de omstandigheden en de mogelijkheden vaststellen. Dit zal allemaal in de uiteindelijke uitnodiging komen te staan. Betaling regelen we ook pas als de tocht daadwerkelijk door gaat. Omdat de kano’s in principe in de winterberging liggen, verwachten we dat iedereen mee helpt met het sjouwen van de kano’s naar het water (ongeveer 50 meter).

Door de getijdewerking in de Biesbosch zullen kreken later dichtvriezen dan de sloten en vaarten in de omliggende polders.

 

Wil je mee? Stuur een mail of vul het informatieblok rechtsboven in en we zetten je op de lijst. Laat de winter maar komen.